Fallout 76 Order of the Tadpole Exam Questions and Answers – Complete List OF Pioneer Scout Exams

What are the Fallout 76 Order of the Tadpole Exam Questions and Answers?

Fallout 76 comes as one of the best online role-playing games out there. The game was developed by Bethesda Game Studios, and it was published by Bethesda Softworks. The game is available for gamers on Microsoft Windows, Xbox One, and Playstation, and it’s presently one of the video games that has trended upwards the longest.

In this article, we will be looking at Fallout 76 Tadpole, from gameplay to a list of Fallout 76 Tadpole Exam answers and questions. First, let’s take a look at the game, and see what it takes to complete the Fallout 76 Order of the Tadpole quest.

The Fallout 76 Order of the Tadpole or the Pioneer Scouts is a group you can join in Fallout 76. All of humanity is dead, and you get a chance to join your local clubs and societies, the Order of Tadpole quest offers a series of missions, it’s a pretty long, multi-stage mission, and you’re required to demonstrate some virtues like Helpfulness, Bravery, Kindness and Growth, all virtues of a proper Pioneer Scout, or member of the Order Of Tadpole. You also get to demonstrate a proud, patriotic spirit and stave off the commie threat and then acquire three pioneer badges. Let’s now show you how to complete the Fallout 76 Order of the Tadpole quest and become a pioneer scout.

To start the Fallout 76 Order of the Tadpole Quest.

Head inside any train station and look for the Pioneer Scouts recruiting poster. It’s hung on one of the walls, and you’re required to find and read it to be abreast of what the Order of the Tadpole is all about. You then have to travel to the scouts camp location on the Fallout 76 map. You’re to talk to the scout leader, Jaggy who should be walking around between the cabins.

As we mentioned earlier, you’d need to have scout virtues; and to qualify to become a scout, it’s super important that you get tested for these values. You will need to complete some tasks to be able to become a scout, you need to revive an ally (kindness), travel to and clean the Kiddie corner cabins (Helpfulness), control pests at Dolly Sods (Bravery) and earn 3 badges at the scout world challenge (Growth) after completing these tasks, you should now qualify for entry into the Order of the Tadpole.

In the growth stage, you’re required to take different exams, and in this article, I will try to drop as many of the Fallout 76 Tadpole Exam Answers and questions you will be required to get correctly to pass the fallout 76 possum exams.

If you successfully pass all the tests and then get the Fallout 76 Tadpole Exam Answers correctly, you would now go back to speak to the scout leader Jaggy at the camp. You should now get your pass to become a full-fledged possum, and you have all you need to complete the Fallout 76 Tadpole quest.

Fallout 76 Tadpole Possum Exam Questions and Answers – Pioneer Scout Exams

ARCHER EXAM

Question 1: You’re excited about your first big trip to the archery range at Camp Adams – hurray! One problem – you have a handful of sharp arrows. What type of bag should you carry the arrows in?

Answer: Quiver

Question 2: Robbie is planning a bow-hunting trip to Seneca Rocks with his dad where they’ll be hunting white-tailed deer. What type of arrowheads should they bring with them?

Answer: Broadhead Point

Question 3: You’re competing in an archery tournament at Camp Lewis. On the final shot, you land an arrow on the inner red ring – so close! How many points was this shot worth?

Answer: 8

Question 4: Bows and arrows have been used for a long time! Around when do researchers say the first bows and arrows were created?

Answer: 64,000 years ago

Question 5: Only one person is truly responsible for your safety and the safety of others while on the range. Who is it?

Answer: You

Question 6: You overhear a camp counselor bragging that they shot an arrow 320 per second. What type of unit were they most likely using to determine arrow speed?

Answer: FPS (Feet Per Second)

Question 7: An arrow is made of four parts – which is NOT one of them?

Answer: Shell

Question 8: Richie is on the range and has finished shooting all of his arrows. What should he do now?

Answer: Wait for the all-clear signal from the supervising Mr. Handy

Question 9: Alice is aiming at her target when she notices her rival Annie retrieving arrows from the target in the next lane. What should Alice do?

Answer: Aim the bow downward and slowly release the tension on the bowstring

Question 10: You’re crafting a crossbow at a nearby weapons workbench – which component will you NOT need for this project?

Answer: Compressor

Question 11: You’re hiking through the woods when you spot your weird neighbor Jimmy blindly firing arrows into the sky. What should you do?

Answer: Find the nearest overhead cover and demand Jimmy lay down his bow

Question 12: Lisa studies and practices archery regularly. She talks about archery all the time and is honestly kind of annoying about it. Lisa is a(n)…

Answer: Toxophilite

Question 13: The ballista was invented thousands of years ago in a Greek town called Syracuse. It is essentially a large version of what type of bow?

Answer: Crossbow

Question 14: Commies have invaded! Alex is a champion archer and wants to defend his country. What type of arrows should Alex use to penetrate the thick armor of the communist swine?

Answer: Bodkin Point

Question 15: Gene practices shooting his crossbow every day after work to prepare himself for the looming red menace. Gene is a(n)…?

Answer: Arbalist

Question 16: Your best friend Johnny’s dad spends his weekends crafting and selling bows. You’ve been saving your allowance for months to purchase a bow from such a gifted…

Answer: Bowyer

Question 17: You’re at an archery tournament when you see your favorite archer telescoping an arrow – wow! How do you describe this feat to your best friend?

Answer: He shot an arrow that hit another arrow, splitting it down the middle!

Question 18: It’s the last shot in a tournament. You pull the bowstring back, breathe steadily, focus, and release. You hear the crowd roar as they see the bullseye you just hit! How many points did you score?

Answer: 10

Question 19: You spot Billy at the end of the range with an apple on his head while Danny aims. What advice do you give?

Answer: None of the above

Question 20: While on the shooting line you hear the Mr. Handy instructor sound a whistle blow three times. How should you react?

Answer: Walk forward and retrieve your arrows

ATHLETE EXAM

Question 1: Before a friendly kickball match, Samuel offers you a suspicious-looking pill that you think may be Buffout. How do you respond?

Answer: Refuse and report him to the Scout Leader

Question 2: You’re competing in a track and field race and have lined up at the starting line. An official will signal to begin. How does he do this?

Answer: Firing a starting gun

Question 3: You’re entering a marathon for charity and are set to run on the streets of Charleston. How far will you be running?

Answer: 26.219 miles

Question 4: You’re going rock climbing with Mary when she slips and begins to fall! Luckily, she’s brought to a stop by a device attached to her rope. What is this device called?

Answer: A belay device

Question 5: James wants to join the Army and fight the Reds, but he’s out of shape. Eventually, he’ll have to pass the Army’s physical fitness test, which could be hard for him. Which of the following does he NOT he have to worry about being in the test?

Answer: Pull-ups

Question 6: Susie is taking part in a long jump competition. She takes a running start, but stumbles at the last minute and only makes it three feet! How embarrassing, when the longest long jumpers can jump how far?

Answer: 29 feet

Question 7: Brendan is a fast runner. Fast! He might even run in the Olympics someday. Which sprinting event should he NOT train for if he wants to run an Olympic event?

Answer: 10000-meter dash

Question 8: Most athletes bulk up by lifting weights, but weightlifting itself is a competition as well! Only a few lifts are used in Olympic weightlifting, however. Which of these lifts is no longer used?

Answer: The clean and jerk

Question 9: You’re playing ice hockey, and after checking a star player into the boards you’re approached by a menacing figure who picks a fight with you. What is the name of this person’s unofficial role on a hockey team?

Answer: Enforcer

Question 10: You’ve been running laps around the Charleston capital building for exercise and have noticed that after running long enough you start to feel good. What is this sensation called?

Answer: Runner’s high

Question 11: You’re training for a marathon, and decide to push yourself to see how long you can run. Despite your best efforts, you can only go so far. What substance builds up in your muscles and causes this?

Answer: Lactic acid

Question 12: Like to throw things? Who doesn’t! There’s probably a sport for throwing your favorite object. Which of these is thrown for sport?

Answer: Javelins

Question 13: Ricky loves riding his bicycle. He rides so much, he could probably compete in a Grand Tour! But there are a lot of stages to each Grand Tour event. How many?

Answer: 21

Question 14: The “shot put” event uses a heavy sphere called a “shot”. What do you do to the “shot” in this event?

Answer: Put it

Question 15: Barry is a strong baseball player who hits lots of home runs. What’s the highest number of runs Barry can score on a single home run?

Answer: 4

Question 16: You’re on first base in a baseball game and decide to steal second base. How far do you have to run to get there?

Answer: 90 feet

Question 17: Hannah is training for a pentathlon, an event used to prepare athletes for the rigors of warfare. How many sports will she need to train to compete?

Answer: 5

Question 18: Mark’s favorite athletic event is wrestling. He idolizes famous wrestlers and wants to wrestle just like them. Which of these US Presidents has a reputation as a wrestler?

Answer: Abraham Lincoln

Question 19: As a cross country runner, you might be called a “harrier”. What is a harrier?

Answer: A dog

Question 20: Alfonso is interested in football. He’s a tall natural leader with a strong arm, and he knows every play in the book. What position would be best for Alfonso?

Answer: Quarterback

CODEBREAKER EXAM

Question 1: You’re lost in the woods and need to use Morse code to signal other scouts for help. Which signal do you send?

Answer: … – – – . . .

Question 2: You’re operating your shortwave radio and come across a strange broadcast. After listening for a while, you realize it’s commie propaganda! What do you do?

Answer: Report it to the authorities immediately!

Question 3: How might “APPALACHIA” be read when encoded with a Caesar cipher?

Answer: XII LC QEB XYLSB

Question 4: You suspect Samuel is a commie. His favorite subject is history, and he uses four numbers for his terminal password. What historical year might his password be?

Answer: 1917

Question 5: “for(int i = 1; i > 10; i++)” The condition in your code is flawed and the loop will not count from 1 to 10. How do you fix it?

Answer: i <= 10

Question 6: Alfonso is having trouble figuring out a commie passcode and has decided to try brute-forcing a solution. How does he go about this?

Answer: Computing all possible solutions sequentially

Question 7: Hannah is sending you juicy gossip using symmetric-key cryptography. To decrypt her secret message, what do you BOTH need?

Answer: The same key

Question 8: Susie wants to sign her name for a deaf friend using American Sign Language. What sign should she make first?

Answer: A closed fist with a thumb over the middle finger

Question 9: Which of these big words means “solving coded communications”?

Answer: Cryptanalysis

Question 10: Which of these patriotic languages did our fine fighting men use as an unbreakable code during World War II?

Answer: Navajo

Question 11: Your data is only as secure as its weakest link! And what would that be?

You

Question 12: How did the dirty Nazis encode their messages during World War II?

Answer: Enigma machines

Question 13: Your Mr. Handy is a master codebreaker, much better than the first codebreaking computers. What were those old junk heaps called?

Answer: Colossi

Question 14: Brendan sent an encrypted message to a foreign national, but you were able to decrypt it because it had “known plaintext”. What is “plaintext”?

Answer: Unencrypted information

Question 15: Which mythical device gave its name to this infamous kind of computer virus?

Answer: The Trojan Horse

Question 16: Samuel is upset at Mary. Samuel orders Mr. Handy to hit Mary! His Mr. Handy won’t obey. Why?

Answer: It violates the Mr. Handy’s programming

Question 17: You need to send a coded warning to Washington D.C. using a “Templar cipher”. What shape will you use in your cipher?

Answer: A cross

Question 18: Which cipher, named for a French diplomat, was used by the Confederacy during the Civil War?

Answer: The Vigenere cipher

Question 19: Which Founding Father invented a disk cipher later used by the US Army?

Answer: Thomas Jefferson

Question 20: All computers operate using something called binary code. How many digits are used in binary?

Answer: 2

COOK EXAM — Fallout 76 Order of the Tadpole Answers

Question 1: Sheila is cooking with grease when suddenly, the pan catches fire! What should she do?

Answer: Place the lid back on the pan and wait for the fire to run out of oxygen

Question 2: You see your pal Mike starts to eat a piece of raw burger. You stop him by reminding him that eating raw meat can cause…

Answer: All of the above

Question 3: What type of objects should NOT be placed into fondue?

Answer: Hands

Question 4: It’s time to dice vegetables! What’s the safest practice?

Answer: Hold with your fingers clenched inward

Question 5: Alfred wants to bring his famous Cranberry Jam to Thanksgiving dinner. What ingredients will he need?

Answer: Cranberries, Carrot Flower, Sugar, Water

Question 6: Your teacher called you a mycophile! You were mildly offended until you realized it meant your hobby was…

Answer: Foraging for wild edible mushrooms

Question 7: You find a recipe for baking bread; water, salt, flour, and something unreadable. What’s the fourth ingredient

Answer: Yeast

Question 8: Mary asked you to bring sweetbread to the big party. Wait… what is sweetbread?

Answer: The thymus gland of an animal

Question 9: Coating moist food with a dry ingredient like flour or breadcrumbs before cooking it is known as what?

Answer: Dredging

Question 10: You’re headed to the Super-Duper Mart to get ingredients for your dad’s favorite meal, head cheese. What’s the main ingredient?

Answer: An actual animal head

Question 11: Sauerkraut, pickles, beer, and yogurt are all products of what process?

Answer: Fermentation

Question 12: Now for a special sponsored question from CRAM: “When in doubt, just go with…”

Answer: CRAM!

Question 13: Ruby won’t stop talking about her double boiler. What is she able to use it for?

Answer: All of the above

Question 14: Vince wants to impress his new lady friend by cooking her a chicken dinner. What should the internal temperature of the chicken be to ensure he doesn’t kill her?

Answer: 165 degrees

Question 15: Carlos adds a pinch of salt to his water before boiling it. What effect does this have on the water

Answer: Increases the boiling point of the water

Question 16: Jackie wants to cook the perfect spaghetti, but wants to know when to test if the noodles are done. What should you suggest?

Answer: Use a spoon to fish out one noodle for a taste test

Question 17: Molly wants to make steak tartare. How long will she have to cook the steak?

Answer: Serve it raw

Question 18: “A watched pot never…”

boils

Question 19: Browning meat on a pan is an example of what kind of chemical reaction?

Answer: Maillard Reaction

Question 20: What is the name of the red liquid that pours out of a steak after cutting it?

Answer: Myoglobin

ENTOMOLOGIST EXAM

Question 1: Ants may be tiny, but they sure are strong! They can lift well over their weight. How much can they lift?

Answer: 100x their weight

Question 2: Which of these insects was especially sacred to the ancient Egyptians?

Answer: Scarab beetles

Question 3: Mayflies live notoriously short lives, the poor things. If you were a mayfly, how long could you expect to live?

Answer: One day, exactly

Question 4: Samuel is an athlete who spends lots of time running and jumping everywhere he goes. If he had a superpower, he’d want to jump as far as a flea! How far would that be?

Answer: The length of a football field

Question 5: Not all bugs are insects! Which of this creepy crawlies is NOT an insect?

Answer: Spiders

Question 6: Susie is learning to identify insects. She knows that insects have certain special features to look for that other animals don’t. Which of these is a defining feature of insects?

Answer: Having six legs

Question 7: Mosquitoes are tiny insects that fly around sucking the blood out of bigger creatures. What do they use this blood for?

Answer: Making eggs

Question 8: Insects’ bodies are made up of three parts. Which of these is NOT one of these three parts?

Answer: Pelvis

Question 9: Insects are invertebrates, meaning they make do without a certain body part. Which body part do invertebrates go without?

Answer: Spin

Question 10: Mary loves to go down to the riverbank at night to catch fireflies. These cute little insects glow in the dark! What process gives fireflies their special glow?

Answer: Bioluminescence

Question 11: Before reaching adulthood, a housefly enters what stage of its life cycle?

Answer: Pupa

Question 12: Wendy is volunteering as a beekeeper at summer camp. Beekeepers harvest all kinds of useful things from the bees they keep. Which of the following treats do we NOT harvest from bees?

Answer: Flowers

Question 13: Female praying mantises get a bad rap for their aggressive mating habits. But can you blame them for wanting to do this to their mates from time to time?

Answer: Kill and eat them

Question 14: Caterpillars go through some changes in their life as they grow older. Sound familiar, kids? But in the end, they turn into a beautiful new creature! What creature?

Answer: A butterfly

Question 15: Ants live all over the planet. They live just about everywhere! But there is one place you won’t find any ant colonies. Where?

Answer: Antarctica

Question 16: Instead of tongues, insects may have long tubes coming from their mouths that they can use to suck up nutrients. What is this tube called?

Answer: A proboscis

Question 17: Periodical cicadas spend most of their lives underground. Why do they eventually emerge?

Answer: To mate and lay eggs

Question 18: Lots of bugs look like insects, but aren’t. Which of the following bugs is NOT an insect?

Answer: A spider

Question 19: There are a lot of people in the world, but there are way more insects! In fact, one out of every four creatures on Earth is what kind of insect?

Answer: A beetle

Question 20: Roaches can survive almost anything, it seems, even nuclear radiation. In fact, a roach can survive for a while without its head! How long?

Answer: Over a week

HERPETOLOGIST EXAM – Fallout 76 Order of the Tadpole Answers

Question 1: Sally wants to try and find reptiles and amphibians on a hike in West Virginia. Which is she not likely to see?

Answer: Alligators

Question 2: Many reptiles are ectothermic, which means they…

Answer: Must rely on external heat sources to regulate body temperature

Question 3: Alex is on a hike and crosses paths with a Horned Lizard. The Horned Lizard is notorious for their ability to…

Answer: Shoot blood from their eyes

Question 4: Wendy has just been bitten by a Coral Snake! The Coral Snake’s venom is neurotoxic. What symptoms will Wendy soon experience?

Answer: Paralysis and respiratory failure

Question 5: Matthew has just been bitten by a Water Moccasin! Water Moccasin’s venom is hemotoxic. What symptoms will Matthew soon experience?

Answer: Pain and swelling in the bite area

Question 6: Susan finds a Testudine on its back on the side of the road. What did Susan just find?

Answer: An alligator Snapping Turtle

Question 7: Tommy’s just been bitten by a Black Mamba! If Tommy can’t receive medical attention, how long does Tommy have to live?

Answer: 30 minutes

Question 8: Which of the following is not venomous?

Answer: Bullfrog

Question 9: Marcus has just ingested the poison of the Colorado River Toad – oops! What side effects can Marcus expect?

Answer: Euphoria and vivid hallucinations

Question 10: The Jackson’s Chameleon is native to East Africa, however, it was introduced to the United States in the 1970s. This is an example of…

Answer: Invasive Species

Question 11: Your pet iguana is being threatened by the family dog. What would be a common defense mechanism employed by the iguana?

Answer: Shed its tail as a distraction

Question 12: A collection of eggs laid by reptiles and amphibians are called a…

Answer: Clutch

Question 13: The Blue Tongued Skink is known for…

Answer: All of the above

Question 14: The most important difference between poisonous and venomous is…

Answer: Poisons are ingested, venom is injected

Question 15: What is the main difference between a Frog and a Toad?

Answer: Frogs smooth mucus-covered skin, Toads have rough, dry skin

Question 16: What is the main difference between a Turtle and a Tortoise?

Answer: Turtles live near water while Tortoises live on land

Question 17: Sheila is making a Rain Forest Stew. Which ingredient is most likely to kill her?

Answer: Golden Dart Frog

Question 18: Of the following, which is the largest?

Answer: Japanese Giant Salamander

Question 19: When the Hairy Frog (thrichobatrachus robustus) is threatened, what defense mechanism would one expect it to use?

Answer: Break it’s own toe bones and use them as claws

Question 20: Salamanders are an example of a…

Answer: Carnivore

Fallout 76 Order of the Tadpole HUNTER EXAM Answers

Question 1: Hannah is a hunting game, but her tracking skills aren’t the best. She asks you if you have any leads. Where might she start looking?

Answer: A trail or desire path

Question 2: Mary loves rabbits. They’re so cute and furry, and the way they hop makes her laugh! She decides to trap a rabbit to take home as a pet. Which of these traps would be effective?

Answer: A snare

Question 3: You’re tracking an animal through the forest when you feel something squishy beneath your feet… looks like you’ve stepped in pellet-shaped droppings. Which of these animals probably left them?

Answer: A deer

Question 4: Susie loves deer and their silky coats. She decides to tan a deer hide to put in her cabin. Which type of skinning should she use to prepare a deer for tanning?

Answer: Open skinning

Question 5: You’ve decided to go hunting and need to bring the right caliber ammo for your hunting rifle. What caliber do you bring

Answer: 44 caliber

Question 6: Mark is reading up on birds to hunt. Some birds have been hunted so much that they’re all gone! Which of these was hunted to extinction in the 1900s?

Answer: The passenger pigeon

Question 7: You meet Brendan out deer hunting, but know he doesn’t have a license. He says that he’s been hunting before and that everything will be fine. What do you do?

Answer: Turn him in for poaching

Question 8: Alfonso wants to go hunting commies. He has four dog breeds available as possible hunting companions. Which would you pick to track a human?

Answer: Bloodhound

Question 9: Samuel wants to go duck hunting, but can’t decide which gun to bring. What would you recommend?

Answer: Shotgun

Question 10: You’re hunting in the forest and want to lie low and wait for the game to come to you. What could you use to help stay hidden?

Answer: A blind

Question 11: You’re in a good hunting spot and waiting for the game to appear when you hear a sharp barking sound. Which animal probably made this call?

Answer: A deer

Question 12: Brendan wants to hook bass on Summersville Lake. When should he go to get the most bites?

Answer: None of the above

Question 13: You’re bird hunting on Summersville Lake, but can’t get close enough to take a good shot. What could you use to lure birds closer?

Answer: Decoys

Question 14: When hiking in the woods, always be prepared for an encounter with Appalachia’s most powerful predator: the bear. Which kind of bear is most common in Appalachia?

Answer: American black bear

Question 15: The government in Charleston decides it’s open season to hunt naked mole-rats in Appalachia. This is because they are what kind of species here?

Answer: Invasive

Question 16: You’re looking to harvest some salmon to create bear bait. When Salmon reproduce, they gather in large numbers. Where can you find them at this time?

Answer: Freshwater rivers

Question 17: A black bear has been stealing food from your campsite and you want to rig a trap to catch it. What kind of trap do you use?

Answer: A leg-hold trap

Question 18: You’ve taken your kill back to the butcher, and he explains the different cuts of meat on the animal. Which of these cuts comes from the animal’s leg?

Answer: Shank

Question 19: Alex is aiming at a boar with his hunting rifle, but when he squeezes the trigger his gun explodes! How could Alex have prevented this?

Answer: Maintained his firearm properly

Question 20: You’re going hunting with your great-great-grandfather’s old-fashioned black powder rifle. What do you need to bring to reload?

Answer: A ramrod

MAMMALOGIST EXAM

Question 1: Alfonso is afraid of bats. They can get so big! How long is the wingspan on the largest bats?

Answer: 5’7″

Question 2: Susie lives near the Emmett Mountain Disposal Site and has a pet naked mole-rat named Jiffy. Why is Jiffy a good pet to have in this location?

Answer: He’s cancer resistant

Question 3: You’re hiking in the woods near your house and spot a red fox. Red foxes are native to North America. Which of these continents are they not native to?

Answer: Australia

Question 4: West Virginia cattle are good eating, and the cattle love to eat, too! In fact, their stomachs have several compartments. How many?

Answer: 4

Question 5: Sloths are slow-moving mammals that live in trees. Millions of years ago, though, there were huge sloths that lived on the ground! How big did these “megasloths” get?

Answer: All of the above

Question 6: Hannah is from Alaska, and says that an iconic Alaskan mammal is a type of deer! Which mammal?

Answer: Moose

Question 7: Brendan likes to sleep. A lot. He even sleeps in class! Which of these mammals is also known for sleeping a lot in the winter?

Answer: Bears

Question 8: Which of these traits is different in mammals than in reptiles?

Answer: They have hair

Question 9: Mammals are broken into over twenty “orders”. Which of these orders has the most mammals in it?

Answer: Rodents

Question 10: What walks on four legs in the morning, two legs in the afternoon, three legs in the evening, and no legs at night?

Answer: A human

Question 11: Erin loves canines, especially large ones! Which of these does she love the most?

Answer: Wolves

Question 12: Spot is a hunting dog. He likes to hunt bunnies and birds. What do African wild dogs like to hunt?

Answer: Antelopes

Question 13: You and Mary were both given pet rabbits as Christmas gifts. Mary’s rabbit is a girl, called a “doe”. Yours is a boy. What are boy rabbits called?

Answer: Bucks

Question 14: Hao is teaching her friends about Chinese mythology. She says that in folklore the spirits of mistreated animals can become demons. What are they called?

Answer: Youkai

Question 15: Samuel was out in the woods when he drew a big bear’s attention! He played dead until it went away. Which of these mammals did he emulate?

Answer: Opossum

Question 16: Australia is home to a class of mammals called marsupials. What’s special about most marsupials that are different from other mammals?

Answer: They raise young in a pouch

Question 17: George would rather study dinosaurs than mammals because they’re big and scary. But mammals can get big and scary, too. And they’re still around! What is the largest living mammal?

Answer: Blue whale

Question 18: Humans are mammals, too! What is something that makes you different from a chimpanzee?

Answer: I stand up straight

Question 19: Most mammals have babies the same way as humans. But one mammal lays eggs! Which mammal?

Answer: Echidna

Question 20: Snippers is a good house cat. He eats his food and uses his litter box, just like he’s supposed to. Which ancient country can we thank for domesticating cats like Snippers?

Answer: Egypt

MEDIC EXAM – Fallout 76 Order of the Tadpole Exam Answers

Question 1: You’re the on-duty medic at the archery range. Ricky goes out to retrieve his arrow during a live-fire and is shot through the knee! What do you do?

Answer: Call an ambulance!

Question 2: You come across a hopeless chem addict while doing good deeds around town. The addict begs you for money or chems. How do you respond?

Answer: Treat her with Addictol

Question 3: The other scouts are excited about your field trip to the Poseidon Energy Plant, but you’re worried about the effects of radiation. What do you do?

Answer: Stop worrying, as nuclear power is 100% safe and effective

Question 4: You’re preparing for a hiking trip and want to make some healing salves in case of injury. Which of these could you use as an ingredient?

Answer: Bloodleaf

Question 5: Hannah is afraid of fireworks. At last year’s Fourth of July celebration, a faulty firework exploded right behind her! Now loud sounds make her jump and shiver. What do you call this condition?

Answer: Shell Shock

Question 6: Susie is playing in her treehouse. She loses her balance and falls to the ground, breaking the bone in her upper arm, below her shoulder. Which bone did Susie break?

Answer: Humerus

Question 7: Samuel drank some icky water from a pond on a hiking trip. Now he’s feeling awful! He has diarrhea, stomach pains, and fluid loss. Which disease might Samuel have contracted?

Answer: Dysentery

Question 8: While rock climbing on a scouting trip, you lose your grip and take a tumble, injuring your arm. You decide to apply a tourniquet to stop the bleeding. Where do you tie the tourniquet?

Answer: A few inches above the wound

Question 9: Which of the following is NOT a type of physician?

Answer: Astrologist

Question 10: Alfonso is earning spending money by working in the Garrahan coal mines after school. His father Ricardo is a mine worker and is always coughing and wheezing. What condition is Alfonso risking by working in the mines?

Answer: Black lung

Question 11: Mary works at the steel mill after school. One day, a heavy piece of equipment falls and makes a big gash on her thigh! Which of these muscles did she just injure?

Answer: Rectus femoris

Question 12: You and Richard are mountain biking when he hits a rock and tumbles into a tree, breaking his leg! What tool do you use to hold the bone in place until help arrives?

Answer: A splint

Question 13: Susie’s grandmother is comatose on life support. As her physician, her fate is in your hands. What is an ethical decision?

Answer: Let her family decide

Question 14: We use the rod of a mythical figure as the symbol of the medical profession. Which figure?

Answer: Asclepius

Question 15: Brendan is at the firing range when Samuel accidentally clips him with a live round from his shotgun! He’s lost a lot of blood. What will you do to restore it?

Answer: Hook up a blood pack intravenously

Question 16: Believe it or not, blood cells come in several different colors! Which of these is a type of blood cell?

Answer: White

Question 17: You’re helping Mr. Hannock cross the street when he doubles over clutching his chest! This is a symptom of which of the following?

Answer: Heart attack

Question 18: Which of the following is NOT a type of cancer?

Answer: Hemophilia

Question 19: Which of the following is NOT a symptom of radiation sickness?

Answer: Hydrophobia

Question 20: The day has come and the bombs have fallen. Where do you go to stay safe from the radiation?

Answer: My designated Vault-Tec vault

SWIMMER EXAM

Question 1: Which of the following is best to consume before a swimming session to keep your energy up?

Answer: A light snack

Question 2: Steve the troublemaker is trying to trick people into thinking his made-up swimming stroke is real. What is the name of this fake stroke?

Answer: Speed Stroke

Question 3: Billy is running around Wavy Willard’s Water Park when the lifeguard blows a whistle and points at him. What should Billy do?

Answer: Immediately stop running to avoid slipping on a slick surface

Question 4: Your friend Marie asks for a stick of gum before her swim. How do you respond?

Answer: Refuse to give her one, as chewing gum while swimming is a dangerous choking hazard

Question 5: It’s a late night at summer camp and you can’t sleep so you decide to go for a swim in the lake. As you leave, your swimming instructor angrily yells at you. What did you do wrong?

Answer: You forgot that going swimming alone is extremely dangerous

Question 6: Which is the proper way to breathe while swimming?

Answer: Alternate between having your face in the water and rhythmically breathing between strokes

Question 7: The impossible happens and the evil commies manage to launch a nuke on American soil! How does this impact your swimming routines?

Answer: All water is likely to be heavily irradiated, so swimming should be avoided

Question 8: Which of the following is NOT an authorized aquatic Pioneer Scout activity?

Answer: Breath-holding competition

Question 9: What is the primary purpose of a swimming buddy?

Answer: To have someone that can alert the lifeguard in the case of an emergency

Question 10: Little Lizzie is scared of swimming in the local community pool. What aspect of swimming pools should she be concerned about?

Answer: The water is too deep for some non-swimmers

Question 11: What is the correct way to revive a drowning victim?

Answer: Turn the victim’s head to the side to drain water, then back to the center for mouth-to-mouth resuscitation

Question 12: You’re vacationing at Summersville Lake and decide to dive into the water – what fun! But wait – how deep did the swimming instructor say the water should be before attempting a dive?

Answer: A minimum of 7 feet deep should keep you safe!

Question 13: Your strange friend Miguel is a major hypochondriac, and has given you a giant list of health concerns he has with swimming. Which item on his list can you say he definitely shouldn’t worry about?

Answer: Xerophobia

Question 14: You’re in a fishing vessel 20 miles off the Atlantic Coast when disaster strikes and the boat capsizes! You remember the words of your Pioneer Scout swim instructor and start to survival float! What are you doing?

Answer: Face-down in the water with hands out and palms down, lifting your head to take deep breaths

Question 15: You’re assigned the task of inspecting all of the life jackets being handed out to your fellow scouts. Which is NOT something that you need to verify during the inspection?

Answer: The jackets are all the required shade of orange

Question 16: Timothy is bragging about all the health benefits he gets from being a regular swimmer. At what point in his tiresome prattle do you smugly stop and correct him?

Answer: The long-winded conclusion declaring the prevention of bacterial infections

Question 17: Which of the following is NOT one of the risks unique to swimming in open waters like lakes, rivers, and oceans?

Answer: Drowning

Question 18: You see Billy struggling to stay afloat in the swimming pool. You want to help him but you just dried off! Which is NOT a non-swimming rescue technique?

Answer: Wave

Question 19: Suzie is a beginner swimmer who is nervous about getting in the water. You teach her several techniques to stay afloat without aid, which makes her feel better. Which is NOT one of those techniques?

Answer: Flailing

Question 20: You find yourself struggling against a river current after your canoe tips over! Which of the following is bad advice to follow in this situation?

Answer: Swim against the current.

You May Also Like

About the Author: John Adebimitan

John follows everything happening in the tech industry, from the latest gadget launches to some of the big-name moves in the industry. He covers opinionated pieces and writes on some of the biggest names in the industry. John is also a freelance writer, so he shares articles on freelancing every now and then. email: [email protected]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.